SERVICII

Curatare si spalare profesionala

Indiferent de tipul de curatare ales, hainele trec printr-un proces de predetasare care implica aplicarea unei substante chimice speciale pe material. Aceasta are rolul de a inmuia tesatura, tocmai pentru a actiona asupra petei inainte ca aceasta sa intre in masina de spalat.

Curatare cojoace si haine de piele / blana

Prin serviciul de curatatorie haine piele/blana si cojoace compania noastra va ofera rezultate impecabile fara a modifica sau deteriora culorile sau alte caracteristici ale produselor. In acest proces delicat utilizam detergenti chimici si aditivi speciali, precum si aditivi de fixare a culorii si emoliere a pielii astfel incat readucem caracteristicile obiectelor foarte aproape de cele originale.

Detasare pete

Utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate, va oferim servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de imbracaminte, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, costume formale

Calcare profesionala

Pentru ca avem utilaje profesionale si facem totul la cel mai inalt nivel, garantand calitatea acestor servicii. Camasile, pantalonii si paltoanele tale sunt calcate pe utilaje ale liderului mondial in domeniu, cu atentie foarte mare la detaliile care te intereseaza.

0
Clienti multumiti
0
Haine curatate
0
Haine calcate
0
Pete scoase

Colectare si livrare la domiciliu sau la sediu

Acest serviciu va asigura solutia ideala avand cel mai bun raport pret/calitate pentru serviciile de Spalatorie si curatatorie haine, lenjerie, Curatatorie covoare, Curatatorie articole din piele, Spalatorie si curatatorie articole sport si articole speciale.